MTU.Community


Go Back   MTU.Community > DNoise Software > DNoise Help

DNoise Help General forum for discussing DNoise 3.0 software for Windows.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old July 15th, 2001, 03:16 PM
wayupnorth wayupnorth is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2000
Location: Canada
Posts: 5
invalid channel assignment

I can't create a segment when I process an entire project with D-noise 3.21 and Micro Editor 5.3. After computing the project I can play the noise-free version, but when I try to create the segment I get an error message saying the segment contains invalid channel assignments - whatever they are. I can't find anything in the documentation to explain this or to suggest if I'm doing something wrong. My projects and SF sound files are 16 bit 44.1k mono. The noise template is the same - except I had to make it a wave file for the Direct X plugin.
It works OK to process a single segment, but not an entire project containing multiple segments.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 07:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.