MTU.Community

MTU.Community (http://forum.mtu.com/index.php)
-   DNoise Help (http://forum.mtu.com/forumdisplay.php?f=1)
-   -   Using Dnoise with Awave Studio (http://forum.mtu.com/showthread.php?t=1266)

Jonathan June 24th, 2002 07:55 PM

Using Dnoise with Awave Studio
 
Has anyone sucessfully used Dnoise (the demo version) with Awave Studio 8.0? Awave studio supports Active X plugins, but it is not on the list of those with which Dnoise is tested... When I try to process a file with the Dnoise plug in, I am left with a 64ms of silence regardless of the length of the original file. Comments appreciated!

Jonathan


All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.