MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Microstudio Software & Burners > Microstudio Help

Microstudio Help Post Microstudio questions, tips and suggestions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 14th, 2001, 05:04 PM
Acclaim Entertainment Acclaim Entertainment is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 3
Unhappy

Hello,

I just installed about 4 days ago. copied about 20 discs (some at 6X speed and some at 4X) with no problems. Now it won't burn the disc. I will read it and begin writing the disc, but it pops out after writing about 3% or 4% of the lead track. I've tried to knock the speed down to 4X and it still won't work. HELP!

Jason

Jason
__________________
Acclaim Entertainment
The Area's Premier Entertainment Specialist
www.acclaiment.com
1-888-255-0662
Reply With Quote
  #2  
Old April 14th, 2001, 06:58 PM
admin admin is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Raleigh, NC, USA
Posts: 10,515
Jason, read the Microstudio Tech Support Forum things to try. That is the best starting place. Post back here with your results.

It sounds like you have installed some new software that has turned the "Auto-Insert Notification" flag on for your CDR/CDROM drive. Read up on this and make sure you have it disabled (no check in the box).
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.