MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Microstudio Software & Burners > Microstudio Help

Microstudio Help Post Microstudio questions, tips and suggestions here.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 4th, 2015, 11:59 AM
FRadspinner FRadspinner is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado Springs Co
Posts: 51
Microstudio 4.3

I have Microstudio 4.30 for 1-2 years now. I have 20000 songs and using Windows 7 home. It has always worked. Then I tried to open it the other day and it got an "incorrect serial number" error. It said to reinstall it.
So, I did. Now it will only load 3200 songs of the 20,000 songs! I uninstalled and reinstalled again. Now Support is telling me that I have a bad song file and that I have to find the bad song file! I don't believe I have a bad song file because I just rebuilt my Hoster Data base using the same file and no problem there! And the thing is I had not added any new songs! So why would it all of a sudden have a bad song file when it was working perfectly a few weeks before?! Please help.
  #2  
Old November 4th, 2015, 05:14 PM
Roy Dennis's Avatar
Roy Dennis Roy Dennis is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kent, England
Posts: 6,148
Re: Microstudio 4.3

When you say you built your Hoster database using the same file, Hoster database is built from the KMA or KMH headers. Microstudio reads the actual file name.
So they are not really using the same file.

Do you have a mixture of KMA and KMH files ?
When click on the folders button and the dialog opens, have you got a single folder showing ?
If so do you have the subfolders check box ticked ? only if not then it is only looking in that parent folder.

If you could take a screen shot of the folders dialog and attach it to your post might help.

Other than that it could be a case of trying to find which folder the error occurred in, you could look down the song file list click on the header column of the file name which would sort them into folders that have imported. Are there a number of folders in this list or just one or two ?
Can you tell from looking at the file paths where it stopped or which folder is at fault?
__________________
Roy.
Test Laptop: Windows 10 Home Premium 64bit. Acer Aspire 5738G Intel core 2 Duo T6600 ATI Graphics 500Mb dedicated. 4Gb Memory 500 Gb SSD Drive. K-lite Mega version 1205
Show Backup: Windows 10 Acer Aspire Touch Screen V15, Intel core i5, Iris Graphics 6100 up to 8277mb dynamic video, 16Gb memory, 1 TB hybrid HDD. K-lite Mega pac.
Show Computer: Windows 10, Dell Inspiron 15 7000, CPU I7-855OU, Ram 8GB, Graphics UHD620 + Nvidea GeForce 940MX, Hard Drive SSD 256GB + 1GB internal.
  #3  
Old November 5th, 2015, 09:36 PM
FRadspinner FRadspinner is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2003
Location: Colorado Springs Co
Posts: 51
Re: Microstudio 4.3

It is working Roy. Thanks for your reply. It was User error. I was scanning the folder but not refreshing. Thank you so much for your help! You are a life saver!!
  #4  
Old November 6th, 2015, 08:49 AM
Roy Dennis's Avatar
Roy Dennis Roy Dennis is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kent, England
Posts: 6,148
Re: Microstudio 4.3

Ok, I'll close this thread now.
__________________
Roy.
Test Laptop: Windows 10 Home Premium 64bit. Acer Aspire 5738G Intel core 2 Duo T6600 ATI Graphics 500Mb dedicated. 4Gb Memory 500 Gb SSD Drive. K-lite Mega version 1205
Show Backup: Windows 10 Acer Aspire Touch Screen V15, Intel core i5, Iris Graphics 6100 up to 8277mb dynamic video, 16Gb memory, 1 TB hybrid HDD. K-lite Mega pac.
Show Computer: Windows 10, Dell Inspiron 15 7000, CPU I7-855OU, Ram 8GB, Graphics UHD620 + Nvidea GeForce 940MX, Hard Drive SSD 256GB + 1GB internal.
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 02:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.