MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Hoster Software > Hoster Help

Hoster Help Post Hoster questions, tips and suggestions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old May 14th, 2009, 02:25 AM
klanctot klanctot is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 7
Exclamation Can't Perform Upgrade

(Posted 3 days ago as trouble ticket, no reads or responses)

I am currently on Hoster 3.321. It works correctly. I purchased and downloaded the hoster 4.08 update. I have tried several times to install this update, carefully copying the update key from the bottom of the registration page. I also re-downloaded the hoster408setup.exe in case it was corrupt. When I do the submit to MTU step, it comes back with 'You entered an upgrade registration code in the original registration code field" ???????? I then tried using the registration code under 'show registration code' on the 3.321 version, and got 'This registration code is for a different product....." What does it want, and where do I find it??????
Reply With Quote
  #2  
Old May 14th, 2009, 03:20 AM
madjim- with the Lord madjim- with the Lord is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Valdosta GA
Posts: 2,764
Hey Klanctot,
Dale is better at this than me but I'll give it a shot.

Since you are seeing the "You entered an upgrade registration code in the original registration code field" I would guess that you are unistalling 3.321 before you upgrade.

Make sure 3.321 on your machine and try to install 4.08. If you purchased the upgrade (which the error message says you did ) it should install.

I hope this helps.

Jim
__________________
Don't Hate, Participate. GOD Bless!
http://madjim.com http://www.myspace.com/madjimhall http://www.youtube.com/madjimhall

Test Comp #1: P4 3GHz * 3gb RAM * XP Home SP3 * IE8 * WMP11 * NF3.5 * Onboard Sound * Onboard Video * * * MTU Rack (Show Computer) * P4 3GHz * 3gb RAM* XP Home SP3 * IE7 * WMP11 * NF3.5 * Sound Blaster PCI-512 * ATI Raydeon 9200
Reply With Quote
  #3  
Old May 14th, 2009, 05:32 AM
Lonman Lonman is offline
VIP
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tacoma, WA
Posts: 2,744
Or you simply grabbed the 3.xx registration code instead of the 4.xx code by mistake. Login to your store account
https://www.mtu.com/catalog/login.php and make sure you grab the 4.xx code.
__________________

Show PC Lenovo nVidia 3.2ghz proc
Win 8.1 64bit
Vid: nVidia GT720 2gb mem
Aud: Lexicon Alpha
Mem: 8gb ram
HD: 1tb int/1tb int
Test PC ASUS AMD 4ghz 8 core proc
Win 7 Pro 32 bit

Vid: LP Radeon HD 5450 Video Card - 1GB
Aud: Lexicon Omega USB I/O Interface
Mem: 16gb ram
HD: 1TB/1TB

Like us on Facebook http://facebook.com/lonmanproductions
Reply With Quote
  #4  
Old May 14th, 2009, 11:27 AM
madjim- with the Lord madjim- with the Lord is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Valdosta GA
Posts: 2,764
Quote:
Originally Posted by klanctot View Post
(Posted 3 days ago as trouble ticket, no reads or responses)

I am currently on Hoster 3.321. It works correctly. I purchased and downloaded the hoster 4.08 update. I have tried several times to install this update, carefully copying the update key from the bottom of the registration page. I also re-downloaded the hoster408setup.exe in case it was corrupt. When I do the submit to MTU step, it comes back with 'You entered an upgrade registration code in the original registration code field" ???????? I then tried using the registration code under 'show registration code' on the 3.321 version, and got 'This registration code is for a different product....." What does it want, and where do I find it??????
Lonnie,
Both codes were tired. They tried the 3.321 code because the 4.08 code didn't work for them.

With 3.321 installed first the upgrade code will work.

Jim
__________________
Don't Hate, Participate. GOD Bless!
http://madjim.com http://www.myspace.com/madjimhall http://www.youtube.com/madjimhall

Test Comp #1: P4 3GHz * 3gb RAM * XP Home SP3 * IE8 * WMP11 * NF3.5 * Onboard Sound * Onboard Video * * * MTU Rack (Show Computer) * P4 3GHz * 3gb RAM* XP Home SP3 * IE7 * WMP11 * NF3.5 * Sound Blaster PCI-512 * ATI Raydeon 9200
Reply With Quote
  #5  
Old May 14th, 2009, 02:12 PM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
Quote:
Originally Posted by klanctot View Post
(Posted 3 days ago as trouble ticket, no reads or responses)

I am currently on Hoster 3.321. It works correctly. I purchased and downloaded the hoster 4.08 update. I have tried several times to install this update, carefully copying the update key from the bottom of the registration page. I also re-downloaded the hoster408setup.exe in case it was corrupt. When I do the submit to MTU step, it comes back with 'You entered an upgrade registration code in the original registration code field" ???????? I then tried using the registration code under 'show registration code' on the 3.321 version, and got 'This registration code is for a different product....." What does it want, and where do I find it??????
In case you aren't understanding what they are saying. Leave 3.321 installed. When you open the setup you have two choices "Remove" and "Upgrade". Choose Upgrade. On the page for the Registration Code enter the code from the 4.08 upgrade purchase page. Complete the install.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
  #6  
Old May 14th, 2009, 08:22 PM
klanctot klanctot is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 7
Question What happened?

It worked this time, with the same code, but NOTHING DIFFERENT WAS DONE! If one of the support team 'reset' my password, etc. I would appreciate knowing about it, as I did nothing different on this upgrade, than on the previous TEN!. I know which code to use, confirmed both from the order form and the email, and I did pick upgrade each time.

Thank you all for your help, but would appreciate it if the Admins would tell me what they changed, if anything?
Reply With Quote
  #7  
Old May 14th, 2009, 09:00 PM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
If you didn't submit a ticket and they didn't post anything here then they didn't change anything.
For one there is no "password" just your email address for you registered for your account and the registration code for each product.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
  #8  
Old May 15th, 2009, 04:05 AM
madjim- with the Lord madjim- with the Lord is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: Valdosta GA
Posts: 2,764
Klanctot,
Did you restart your computer before the upgrade worked? The "not upgrading" issue may have been a Windows thing. I always restart my computer before I do any upgrade on any program including non-MTU programs.

Computers, go figure!

Jim
__________________
Don't Hate, Participate. GOD Bless!
http://madjim.com http://www.myspace.com/madjimhall http://www.youtube.com/madjimhall

Test Comp #1: P4 3GHz * 3gb RAM * XP Home SP3 * IE8 * WMP11 * NF3.5 * Onboard Sound * Onboard Video * * * MTU Rack (Show Computer) * P4 3GHz * 3gb RAM* XP Home SP3 * IE7 * WMP11 * NF3.5 * Sound Blaster PCI-512 * ATI Raydeon 9200
Reply With Quote
  #9  
Old May 15th, 2009, 10:03 AM
klanctot klanctot is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 7
Smile Frustration

I did submit a ticket, which STILL has not been viewed after 5 days, BTW. Also, I meant to say registration code, not password. Finally, I did reboot between each attempt, and all of the service packs, patches, etc. were current, and had not changed for the duration of the problem and its ultimate clearing.

In any case, thanks for the online help. Just wish I knew what changed between then and now. The registration system seems to be very fussy.

__________________
If you didn't submit a ticket and they didn't post anything here then they didn't change anything.
For one there is no "password" just your email address for you registered for your account and the registration code for each product.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old May 21st, 2009, 04:27 PM
MTUSUPPORT MTUSUPPORT is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2000
Location: Raleigh, NC
Posts: 5,241
This was a bug on the website. Please Submit a ticket that is under the Emergency when you have a problem such as this.

It took the programmer about 4 days to find this problem and fix it. Ended up that a file was ovewritten when they were doing some upgrades to the website.
__________________
Bryan, MTU
Reply With Quote
Reply

Tags
upgrade


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.