MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Microstudio Software & Burners > Microstudio Help

Microstudio Help Post Microstudio questions, tips and suggestions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 10th, 2009, 08:38 AM
chasmo62 chasmo62 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hudson, FL.
Posts: 9
Angry error processing zip file: 0x00000200

I just installed microstudio 4.21 on my new vista laptop nd keep getting the message error processing zip file: 0x00000200 time i try to add songs thru write disk

I had no problem using the files on the hard drive with 4.06
thanks charlie
Reply With Quote
  #2  
Old September 10th, 2009, 05:28 PM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
I can't find anything on the internet on this, so no help there.
First thing I would say is to do the steps listed on this link to set your Vista up correctly It is a list for Hoster but most also applies to Microstudio too.
http://www.mtu.com/upgrades/hoster/v...de-hoster4.htm
Are there any extra files in these zip files? There should only be 2, the MP3 and CDG files and both have to be named exactly the same.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
  #3  
Old September 11th, 2009, 03:51 AM
chasmo62 chasmo62 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2004
Location: Hudson, FL.
Posts: 9
Thanks for replying i turned off the UAC and it had no effect. still need help
Reply With Quote
  #4  
Old September 11th, 2009, 10:48 AM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
Submit a support ticket and let MTU Support take a look at it. No one else has reported any problems with zip files that I know of.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
  #5  
Old December 30th, 2009, 10:33 PM
adlerent adlerent is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 13
error processing zip file: 0x00000200

I am also receiving this error after installing on Windows 7 32 bit version. Any solution? Thanks!
Reply With Quote
  #6  
Old December 30th, 2009, 10:53 PM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
The only thing I can come up with is that the zip format you have used is either corrupt or is one that is not supported by Microstudio or Hoster.
If you have Songverter try doing a zip to zip conversion. It may or may not work but is worth a shot.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
  #7  
Old January 1st, 2010, 11:33 PM
adlerent adlerent is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 13
The zip files played without problem with Microstudio 4.002 on Windows XP. I have no problem playing the zip files in Hoster in XP or in Virtual DJ software in Windows 7.
Reply With Quote
  #8  
Old January 1st, 2010, 11:57 PM
adlerent adlerent is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 13
SOLVED (at least for me)
I installed Songverter 1.21 and magically all the zips are able to load in Microstudio with no errors. Curious indeed!

When installing Songverter, I downloaded the recommended "lame.dll" file, and copied it to the Windows System folder. Could it have something to do with lame.dll not being in the Windows/System folder?
Reply With Quote
  #9  
Old January 2nd, 2010, 12:19 AM
ddouglass ddouglass is offline
Super Moderator
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ace, TX (5 miles past Nowhere)
Posts: 9,395
Possible, but have never seen this with Microstudio, but then I don't use zip or MP3 files that often. I also have Songverter installed on all of my machines. The Lame.dll is actually a required library file for playing MP3 files. Many players either include this in their installations.
__________________
Dale Douglass
2nd Generation Karaoke
I am not a member of the MTU Staff.
Reply With Quote
Reply

Tags
0x00000200


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.