MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Hoster Software > Hoster Help

Hoster Help Post Hoster questions, tips and suggestions here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old August 3rd, 2022, 09:22 PM
Cpucino Cpucino is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Location: South Milwaukee, WI
Posts: 11
no MP3 or video on new install

I installed the latest version of Hoster on a new Windows 10 machine with all Updates completed and the latest Shark007 codecs installed. Upon running Hoster and clicking Import Songs, I get an error that reads \"C:\\...\\MTUGetLame.exe The file or directory is corrupted and unreadable\". When rebuilding my database, no ZIP files containing MP3s were found, even if a KMH file was created for it. I can, however, click the K-oke button and load one manually with no issue. Same goes for MP4 videos - none were found, even with a KMH for it, but I cannot load one manually - an error appears stating that I may need a codec installed. Any help before my show on Friday would be greatly appreciated.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 06:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.