MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Hoster Software > Hoster Help

Hoster Help Post Hoster questions, tips and suggestions here.

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 4th, 2020, 03:26 AM
zilda zilda is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wakefield West Yorkshire England
Posts: 58
script error

hy got hoster running after removing and reinstall but now got script error please see attached photo
hope some one can help
Attached Images
File Type: jpg IMG_3878[1].JPG (4.81 MB, 6 views)
  #2  
Old August 4th, 2020, 05:38 AM
Roy Dennis's Avatar
Roy Dennis Roy Dennis is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kent, England
Posts: 6,299
Re: script error

The error message seems to be referring to an error with your marquee. It states the path and MarqueeDisplaySm.htm.

Are you able to open the Marquee settings ? if so do you have any boxes ticked? If so try unticking them all then press Apply see if Hoster Opens OK after that.

If it does, re open the Marquee and check the individual Tick boxes 1 at a time pressing apply each time.

There may be an instruction there that is no longer available since you made changes in other areas of Hoster.
__________________
Roy.
Test Laptop: Windows 10 Home Premium 64bit. Acer Aspire 5738G Intel core 2 Duo T6600 ATI Graphics 500Mb dedicated. 4Gb Memory 500 Gb SSD Drive. K-lite Mega version 1205
Show Backup: Windows 10 Acer Aspire Touch Screen V15, Intel core i5, Iris Graphics 6100 up to 8277mb dynamic video, 16Gb memory, 1 TB hybrid HDD. K-lite Mega pac.
Show Computer: Windows 10, Dell Inspiron 15 7000, CPU I7-855OU, Ram 8GB, Graphics UHD620 + Nvidea GeForce 940MX, Hard Drive SSD 256GB + 1GB internal.
  #3  
Old August 4th, 2020, 09:33 AM
zilda zilda is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wakefield West Yorkshire England
Posts: 58
Re: script error

thanks roy for a swift reply
i have checked and all boxes are not ticked, ticked them all and applies unticked them all and applied still comes up with error. if i close error notification but click on tools icon on top of hoster main window it comes back on.

this has started i believe when microsoft implemented latest update and forced microsoft edge onto my laptop which ran perfectly befor with google chrome.
  #4  
Old August 4th, 2020, 01:53 PM
zilda zilda is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wakefield West Yorkshire England
Posts: 58
Re: script error

hya roy

i am very sorry to have messed you about,
you pointed me in the right direction and i looked at my pc cleaner ad it had quarantined the file causing the script error, removed latest version and reinstalled it all now works a treat
i now no what the wife means about being over 65 and not all there
many thanks in all the help you give to a brilliant piece of software
  #5  
Old August 4th, 2020, 02:18 PM
Roy Dennis's Avatar
Roy Dennis Roy Dennis is offline
Super Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Kent, England
Posts: 6,299
Re: script error

No problem, glad to hear all is well again.
Now problem is fixed will close this thread.
__________________
Roy.
Test Laptop: Windows 10 Home Premium 64bit. Acer Aspire 5738G Intel core 2 Duo T6600 ATI Graphics 500Mb dedicated. 4Gb Memory 500 Gb SSD Drive. K-lite Mega version 1205
Show Backup: Windows 10 Acer Aspire Touch Screen V15, Intel core i5, Iris Graphics 6100 up to 8277mb dynamic video, 16Gb memory, 1 TB hybrid HDD. K-lite Mega pac.
Show Computer: Windows 10, Dell Inspiron 15 7000, CPU I7-855OU, Ram 8GB, Graphics UHD620 + Nvidea GeForce 940MX, Hard Drive SSD 256GB + 1GB internal.
Closed Thread


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 05:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.