MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Keyrite Software > Keyrite 1 Help

Keyrite 1 Help Post Keyrite 1 questions, tips and suggestions here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old August 2nd, 2007, 02:31 PM
sheriff sheriff is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1
can't use keyrite

I had a problem with xp pro and had to have a replacemnt system. Since then I can't use keyrite. The icon is still there but, when I click on it, nothing happens. Microstudio is fine as are all the other programs. This was an upgrade purchased October 2004. What can I do to make it work? I would appreciate some help. Thanks....John, UK
Reply With Quote
  #2  
Old August 2nd, 2007, 04:28 PM
George George is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2001
Posts: 5,299
Have you tried reinstalling it?
__________________
The oxen are slow,
but the earth is patient.

Erectile dysfunction treatment
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 05:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.