MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Microeditor Software > Microeditor Help - Versions 5.0-5.5

Microeditor Help - Versions 5.0-5.5 Discussions for Microeditor versions that use Krystal DSP Engine audio card

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old April 23rd, 2004, 01:38 PM
Michael A. Phillips Michael A. Phillips is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2001
Location: New York City
Posts: 9
Problems with XP pro

Hi Brian, We purchased new Dell computers. My earlier hard drive problems have been solved & I am still using The SATA drives. Micro editor works great on machines with windows 2000 loaded. On machines with XP PRO though we get an annoying screen flicker that makes the VU meter peak. The computer is a dell optiplex with a 120 Meg nvidia video card this flicker happens with old & new versions of the video drivers. Do you have any advise?
Michael Phillips
Reply With Quote
  #2  
Old April 26th, 2004, 10:52 AM
MTUSUPPORT MTUSUPPORT is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2000
Location: Raleigh, NC
Posts: 5,238
Michael,
I have not had any complaints about this. We have been shipping only Windows Xp pro for the last 6-12 months or longer. I forget now, but have never had anyone else complain about it.

I am not sure what to tell you to try on this, since I have no experience with the problem.
__________________
Bryan, MTU
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.