MTU.Community


Go Back   MTU.Community > Microstudio Software & Burners > Microstudio Help

Microstudio Help Post Microstudio questions, tips and suggestions here.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old February 2nd, 2019, 12:00 PM
Wrahn Wrahn is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 217
Half My Songs Won’t Load On My Backup PC

I have two ACER Aspire laptops with Win 7 Home Premium. One I use as my \\\"master\\\" and the smaller one as a back-up.

I have Microstudio 4.40.00 installed in both laptops and the same song folders installed in both laptops at the hard drive C:\\\\MTU\\\\ and that\\\'s the folder I use as the default for Microstudio.

When I open Microstudio on the \\\"master\\\" all the songs load onto the left side of the screen and the program works. However, when I open the program on the back-up laptop about 40% of the songs load on the left and the blue indicator stops at approx. 1461 of 3825 songs and stays that way for a few minutes and then the indicator goes away. The program will work with the decreased number of songs. However, If I click on the \\\"refresh\\\" button the blue process indicator goes through the total songs and then freezes and nothing works.

When I use Hoster 6.01.02 it works on both computers.

While this is not a real serious problem like it would be for Hoster, I would like to find a solution to my Microstudio program.

Thanks for any help you can provide.

Wes
__________________
Wes

Acer 11.6 inch Aspire V-5 Laptop with Win 7 Home Intel Celeron 1007U Processor 1.50Ghz 4GB ram

Acer 15.6 inch Aspire E1-531 Laptop with Win Home 7 64, Intel B960 Processor 2.2Ghz 4GB ram.

Last edited by Roy Dennis; February 3rd, 2019 at 06:28 AM.
Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On


All times are GMT -4. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2009 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
The contents of this forum are copyrighted by Micro Technology Unlimited, 2000-2008. Use of any material from these Forums is prohibited without written agreement from MTU.